Stage-aanvraagformulieren of studentprofiel

Hier vind je voor iedere opleiding een stage-aanvraagformulier of studentprofiel, let op dat je de juiste opleiding kiest.

 

Graag ontvangen wij dit formulier ongeveer 12 weken voor aanvang van je stage. Als je niet precies weet wat je het beste in je komende stage kan afsluiten, overleg dit dan met je studieloopbaanbegeleider of gebruik het internet om jezelf te oriënteren op een mogelijke stageplaats. Je kunt op de websites van de diverse zorginstellingen kijken.

 

Als je een passende stageplaats hebt gevonden kun je dit aangeven op je formulier. We kunnen je dan, afhankelijk van de eisen, wensen en aangeboden stageplaatsen van de instelling, plaatsen bij de stageplaats van jouw keuze.

 

Heb je al een formulier ingevuld, maar je wilt liever wat anders afsluiten vul dan een nieuw formulier in.

 

Voor aanvang van je stage krijg je via je school email door waar je stage gaat lopen.

 

 

 

aanmeldingsformulier \'sHeeren Loo, regio Noordwijk